Un regal imaginari (o potser només tardà) pel meu pare

— Sense que hi calguin gaires paraules ni cap traducció a cap altra llengua, ja que ell ja m’entendrà al primer cop d’ull:

Collection complete Verne-Hetzel 'dos au phare'
Collection Verne-Hetzel ‘dos au phare’ en excellent état

(Per a la resta de lectors amb una certa curiositat, això és un tresor llibresc de la segona meitat del segle dinou, que ell –mon pare– hauria volgut enderiadament tenir: 47 volums de la més bonica i emblemàtica de totes les presentacions de la Col·lecció Hetzel  dels “Voyages Extraordinaires” de Jules Verne.)

Val, si fa no fa, uns 25.000 € en aquest excel·lent estat, ara mateix. Jo només en tinc nou volums, i tanmateix me sap greu, perquè ell no en va tenir cap.

Una abraçada de tot cor, pare, des d’aquí fins allí on tu ets! (Si l’Ariel fos aquí, hi posaria una traducció en Hindi o en Romani, per a fer-te més content, però jo no sé Hindi, i el Romani l’estic perdent per manca de pràctica i de referències vàlides).

Li (Linus per a tu 😉 )

Aquí pots veure-hi tres del meus exemplars més “xulai”  –a casa meva, en una taula del meu estudi 🙂 —Te del o Del tuke kamipe 💕❤


No unauthorised copying or redistribution. All Rights Reserved.

Copyrighted.com Registered & Protected  ZR1Q-9QGU-ACTU-HBIS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s