Un regal imaginari (o potser només tardà) pel meu pare

— Sense que hi calguin gaire paraules ni cap traducció a cap altra llengua, ja que ell ja m’entendrà de primer cop d’ull:

Collection complete Verne-Hetzel 'dos au phare'
Collection Verne-Hetzel ‘dos au phare’ en excellent état

(Per a la resta de lectors amb una certa curiositat, això és un tresor llibresc de la segona meitat del segle dinou, que ell –mon pare– hauria volgut enderiadament tenir: 47 volums de la més bonica i emblemàtica de totes les presentacions de la Col·lecció Hetzel  dels “Voyages Extraordinaires” de Jules Verne.)

Val, si fa no fa, uns 25.000 € en aquest excel·lent estat, ara mateix. Jo només en tinc nou volums, i tanmateix, gairebé em sap greu, perquè ell no en va tenir cap.

Una abraçada de tot cor, pare, des d’aquí fins allí on tu ets! (Si l’Ari fos aquí, hi posaria una traducció en Hindi o en Romani, per a fer-te més content, però jo no sé Hindi, i el Romani l’estic perdent per manca de pràctica i de referències vàlides).

Li

Aquí pots veure-hi tres del meus exemplars més shukar  –a casa meva —Te del o Del tuke kamipe 💕❤


No unauthorised copying or redistribution. All Rights Reserved.

Copyrighted.com Registered & Protected  ZR1Q-9QGU-ACTU-HBIS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s